Prosenttimyynti- sekä toimeksianto- huutokaupat:

 

PROSENTTIMYYNTI

Prosenttimyynti- huutokaupassa toteutuneesta vasarahinnasta peritään 25 %:n myyntiprovisio (1.1.18 alkaen), joka sisältää arvonlisäveroa 24 %. Tilitämme sinulle siis 75% toteutuneesta vasarahinnasta.

 

Huutokaupan jälkeen toimitamme myyntierittelyn, josta selviää myyntihinta ja tilitettävä summa. Suoritamme tilityksen asiakkaan ilmoittamalle tilille kahden viikon kuluessa huutokauppapäivästä tai voit noutaa tilityksen toimipisteestämme etukäteen sovittuna aikana.

 

Myymättä jäänet tavarat tulee noutaa viikon kuluessa huutokauppapäivästä, mikäli tuotteita ei ole noudettu kohteesta 2 viikon sisään, katsotaan tuotteet jääneeksi huutokauppakamarin omistukseen, mikäli toisin ei ole erikseen sovittu.

 

TOIMEKSIANNOT

Otamme vastaan myös toimeksiantona huutokauppoja, kuolinpesiltä, konkurssipesiltä, yrityksiltä, yksityisiltä jne asiakkaan omassa paikassa tai huutokauppakamarilla.

Toimeksianto-huutokaupoissa prosenttiosuus huutokaupan tuotosta on normaalisti 25%, joissakin tapauksissa voidaan tehdä sopimus tapauskohtaisesti riippuen toimeksiannsta ja kohteesta.

Toimeksianto-sopimukset luodaan aina toimeksiantajan kanssa tarkemmin.